Er spil (betting) på smartphone muligt?

Brugervurdering:  / 4
DårligBedst 

12 dages gratis gaver     Pris: Gratis

Betting online er blevet mere og mere populært - men hvad er det lige det er? 

Det er ikke mærkeligt, at mobil betting er den hurtigst voksende form for spil på internettet. Flere og flere mennesker opdager lidt efter lidt, hvor nemt og enkelt det er at lave et væddemål direkte fra deres smartphone, uanset hvor man er. ”Live betting”, som det også kaldes, kan ske når du er på din lokale pub eller når du er hjemme sammen med vennerne og det er stort set også kun muligt med via din spartphone. Du kan også indsætte og hæve penge via din smartphone, se sport ved at streame live og du kan tjekke sportsstatistik og resultater. Det er efterhånden kun fantasien, der sætter grænser, for hvad du kan gøre med en veludviklet mobilapp til betting.

Der er mange udbydere af betting apps, men vi har valgt at kigge lidt nærmere på Unibets muligheder til spillere som bruger deres smartphones af den ene eller anden fabrikat. Du kan starte med at klikke dig ind på Unibetmobil, og så er det bare at gå i gang. Intet download er nødvendigt, og har du en konto, kan du spille med det samme. Har du endnu ikke oprettet en konto, så kan dette gøres via internettet, da det går lidt hurtigere. På Unibets mobilapp får du også fuld adgang til Unibets odds og live betting tilbud. Der er også mulighed for en at få en velkomstbonus til nye kunder, og den kan du læse nærmere om på Unibets hjemmeside.

Screenshots:

screenfont app 

Mobil / smartphone betting er lige så enkelt som at spille på din pc´er, og den eneste forskel er faktisk bare skærmstørrelsen. Du behøver som nævnt ikke at downloade noget, da der er tale om en webapp, hvor alt foregår i browseren. Sikkerheden er helt i top svarende til den sikkerhed, du finder, når du logger ind via en hjemmeside. En lille forskel er dog, at du på mobiltelefonen ikke behøver at benytte NemID, hver gang du skal logge ind.

Link til unibets pro app kilde på App Store