Crowdit - Find in-steder og hvor du skal i hen i nattelivet

Brugervurdering:  / 7
DårligBedst 

Pris: Gratis

Med denne app kan du finde ud af hvor in-stederne er og hvor der er de nattelivs aktiviteter som du vil have, både ud fra kategorier og steder i nærheden af dig.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Du kan logge ind med din Facebook-profil, hvilket giver dig den fordel, at du kan se hvor dine venner befinder sig lige nu i bylivet - men du kan også vælge ikke at logge ind. Hovedmenuen giver dig mulighed for at vælge "Nyheder" - her ser du nyhederne fra din favoritsteder - dvs. har de gode tilbud lige nu (på enten mad, drikkevarer, natteliv og diskoteker, eller bare fra spillesteder eller barer/sportsbarer og mange flere. ) Under "steder", kan du lave samme sortering på kategorier og hvad du efterspørger lige nu. Under "vouchers" vil du kunne se om der er nogle gode rabattilbud fra stederne, som du kan udnytte og du kan også søge efter noget specifikt - f.eks hvor får jeg 10 shots for en "hund" osv. God brugervenlighed.

Konklusion:

Denne app er absolut for bymennesker, som bruger by- og nattelivet meget og som vil have gode muligheder for at finde gode tilbud på musiksteder, caféer og meget mere. App´en er meget enkel og betjene og virker upåklageligt - den henvender sig dog ikke til den brede målgruppe, og der mangler også en del gode tilbud for at appens antal af downloads vil stige betragteligt - men idéen er fin, men der skal "fyldes på" for at appen bliver en succes.

Link til Crowdit app fra Appstore

Eller scan denne QR-kode: