Netflix - app´en der giver dig film på farten

Brugervurdering:  / 6
DårligBedst 

Pris: Gratis

Netflix - Så er den her i Danmark - og når du kan starte med 1 måneds gratis opstart, er der vel ikke noget at tænke over..?

Funktionalitet og brugervenlighed:

Her får du mulighed for at streame film og TV-serier på din android eller tablet. Via et medlemskab på Netflix.com - som er gratis den første måned - og som efterfølgende koster pt. DKK79,-/md. - er du straks igang. Når medlemskabet er oprettet (via browseren) kan du straks streame de udsendelser, som du ønsker at se. Der er ingen begrænsninger i hvormange film du kan se, men der er et lidt mindre udvalg af film end via andre kendte video on demand services på internettet. Men der er nu rigeligt at vælge imellem. Fra hovemenuen vælger du hvilken genre som du vil søge film under og når du har fundet det ønskede, starter filmen ved et tryk på "play". Se enkelt og brugervenligt er det.

Konklusion:

Ingen tvivl om at Netflix vil hitte i Danmark - Du betaler en lav månedlig afgift og ingen begrænsninger - App´en er meget enkel at betjene og virker upåklageligt - dog skal du påregne at have et dataabonnement eller streame film via wifi - for ellers bliver det dyrt..

Link til Netflix app fra Google Play

Eller scan denne QR-kode: