Apps om sundhed og fitness til iphone og ipad

My pregnancy graviditets app - få tjek på det

Brugervurdering:  / 3
DårligBedst 

Pris: Gratis

My pregnancy today er en app til den gravide familie - og særligt til kvinden. Men kan du følge med i alt om graviditeten..?

Funktionalitet og brugervenlighed:

Ved opstart indstiller du enten din seneste menses - eller også indtaster du den forventede fødselsdato - hvis du kender den. Har du indtastet din termin, vil app´en starte med at vise hvor langt du er henne og hvordan din krop opfører sig nu. Du kan også se en video om udviklingen af af en baby til dreng eller pige. (på engelsk). Du kan også nu lave enkelte øvelser, som vil hjælpe dig med din graviditet - øvelserne er beskrevet. Kalenderdelen i app´en kommer også med gode råd til hvordan du i denne kritiske (for barnet) periode kommer bedst igennem den og en masse andre råd - bl.a. afslapningsteknikker, motion, vitaminindtag. App´en er bygget op så du hver dag kan følge med, enten med nye gode råd, videos, motionsøvelser, babyens aktivitet, kostråd osv."checklisten" viser hvormange af de forskellige råd og aktiviteter som du kan fulgt/udført i kalenderdelen. I "Birth Club" (den engelske udgave)  kan du chatte og læse andre gravide kvinders (med samme termin) udfordringer og hverdag. "Indstillinger" giver dig mulighed for at ændre din termin, hvilket land du bor i (desværre er Danmark ikke med - men sverige er) . God og brugervenlig app.

Screenchots:

Konklusion:

Denne app er god at have under graviditeten - den er på engelsk men det er ikke den store ulempe, selvom en dansk pendant kunne være super. Der er en fin sammensætning af forskellige råd og super gode videos - faktisk flere hver dag - så af en gratis app er den rigtig god. Absolut bedre end forventet. Must-have app under jeres graviditet.

Link til My Pregnancy app på itunes

Eller scan QR-kode her: