Apps om sundhed og fitness til iphone og ipad

FitnessOne - App laver et fitness program

Brugervurdering:  / 31
DårligBedst 

     Pris: Gratis

FitnessOne er genialt til at lave et fitness program til dig der vil tabe dig, få bedre grundform eller øge din muskelstyrke. Også til hjemmebrug.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Ved opstart viser menuen mulighed for "Routine Builder" og herinde skal du om du vil forbedre din grundform, tabe fedt eller øge muskelstyrke. Så skal du vælge hvilket træningsniveau du er på lige nu, dvs. begynder, let trænet eller advanceret og hvor lang periode programmet skal løbe over, samt om du har mulighed for a træne i fitness center eller kun hjemme. Efter tryk på "build my routine" får du så serveret et træningsprogram, som er dags - og ugeopdelt. Ganske enkelt og genialt..! Når du så skal igang med dit program, så vil du under hver øvelse se et foto af øvelsen, du vil få en beskrivelse af hvordan øvelsen laves, du kan se en kort video af hvordan øvelsen udføres og du kan "logge" hvormange gange du repeterer øvelsen og hvor mange kg du bruger (hvis du altså bruger vægte). Under "exercise logs" kan du så efterfølge se en logbog over dine træningsfremskridt og se en analyse af dem. Yderst enkel og brugervenlig.

Screenchots: 

   D

Konklusion:

En rigtig god app til de personer som har brug for at få lavet nyt træningsprogram og som søger noget inspiration til deres (hjemme)træning. Det er svært at vurdere niveauet af programmerne, men for en rask person uden skavanker, vil denne app fungere fint som supplement til en professionel coach i en kortere eller længere periode. Hvis man lider af en eller anden form for skade, skal man konsultere en coach forinden man går igang. Men en anderledes og meget instruktionel og konkret app, som dog kun er på engelsk.

Link til fitness One på itunes

Eller scan QR-kode her: