Apps om sundhed og fitness til iphone og ipad

ikamasutra sex positions - inspirerende og sjov

Brugervurdering:  / 12
DårligBedst 

     Pris: Gratis

God app til inspiration i det intime liv i parforholdet - app´en kan bruges på mange måder - se bare og bliv overrasket.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Menuen giver dig lov til at vælge imellem Alle positioner - her ser du 70 forskellige sex positioner og under alle de enkelte positioner, kan du se detaljer, tilføje som favorit, rate den med stjerner (og skal vælge om du er kvinde eller mand) mv. Du kan også via "view" sortere ud fra navn, favoritter mv. Hovedmenuen giver dig også mulighed for at vælge jeres favoritter, se dem I ikke har prøvet og prøvet. I kan spille terninger og under denne menu justere hvordan det skal foregå. Sidst kan I også vælge "random" så iphonen vælger hvilken stilling I skal forsøge. En god og ganske brugervenlig app. 

Screenshots: 

   

Konklusion:

Denne app kan inspirere dig og måske give intimiteten nyt liv i parforholdet. App´en er meget sober og beskrivelserne er på engelsk, men de er let læselige og nemme at forstå. Nogle vil føle at app´en forholder sig mere teknisk til parforholdets intimitet, men man kan jo bruge det til det man vil gudskelov. 

Link til Sex positions ikamasutra app på itunes

Eller scan QR-kode her: