Apps om sundhed og fitness til iphone og ipad

Elite Smiley - Iphone

Brugervurdering:  / 4
DårligBedst 

     Pris: Gratis

I sundshedskategorien er denne app til de bevidste brugere, som er interesserede i at undersøge fødevarerapporten for eksempelvis restauranter, dagligvarebutikker, tankstationer eller andre steder, som man mere eller mindre hyppigt besøger og handler hos. Følg med i stedernes håndtering af fødevarerne - så kan du gå udenom de steder som ikke tager fødevarehåndteringen alvorlig.

 Funktionalitet og brugervenlighed:

App´en er fornuftigt opdelt - med søgefunktion i topmenuen - og du kan søge både efter specifikke indkøbssteder/restauranter eller også kan du søge efter steder nær din nuværende lokation - også se stederne på kort. Du kan udvælge dine favoritindkøbssteder eller restauranter og få påmindelse, når der kommer nye rapporter på dine favoritsteder. Desuden kan du anmelde (med stjerner) dine favoritsteder til eget brug og du kan få vejbeskrivelse (navigere) til de udvalgte steder. Der er ingen ventetider og app´en holder hvad den lover og er særdeles anvendelig.  

Screenshots:

   

Konklusion:

Bevidste brugere som interesserer sig for indkøbssteder og restauranters ansvarlighed vil elske denne app - incl. migselv. Derfor hører app´en til i kategorien "must-have" og anvendeligheden er rigtig høj. Ingen tvivl om at smiley-ordningen har fået et skub i den rigtige retning med udviklingen af denne app.

Link til Elite-Smiley-app på itunes