Apps om sundhed og fitness til iphone og ipad

Meditation for børn..? Ja, prøv det sammen

Brugervurdering:  / 9
DårligBedst 

     Pris: Kr. 13,- 

Hvis dit barn skal kunne lære bl.a. at fokusere bedre og være mere nærværende, så se mere her.

Det kræver nemlig øvelse og gode "redskaber" at opnår dette - app´en Mindfulness for Børn og meditation hænger faktisk fint sammen til det formål. Med denne app får du 3 guidede og korte meditations sessioner for børn - og derudover et spil. App´en kan bruges for børn fra 5 års alderen og du skal naturligvis også selv kan deltage, indtil du er tryg ved at dit barn mediterer selv. For at få det fulde udbytte af meditionerne, kræver det naturligvis at dit barn selv har lyst til at deltage - og er motiveret til at lære hvad meditation er.:

Screenshots:

 

Konklusion:     

  • Spændende nytækning med meditation på app for børn - og det rammer godt ind i den "smartphone-verden", som vores børn vokser op i - hvor mange er online i mange timer om dagen. Der er behov for afstressning og fokusering for vores børn - og dette kan være en af måderne at gøre det på.    
  • Specielt "øvelse 3" som vi testede med 2 børn (alder 10 + 12), (en kombineret åndedræt - og visualiseringsøvelse), fandt vi var rigtig god som en øvelse hvor børnene kunne slappe af og stadig fokusere. Det var overraskende hvor virksom øvelsen var - (med motiverede børn).
  • Vi forventer en skulle bruge app´ens øvelser med jævne mellemrum - fordi den efter vores korte testøvelse, havde den virkning på børnene, at de var væsentlig mere opmærksomme bagefter.  

  • Der kommer til at mangle øvelser senere hen, når der kun kan varieres imellem 3 meditationsøvelser.

Link til mindfulness til børn til iphone ipad og kilde på App Store