Apps om sundhed og fitness til iphone og ipad

I patientens fodspor - endelig kan du bedømme sygehuset via app

Brugervurdering:  / 3
DårligBedst 

Pris: Gratis

I patientens fodspor har du endelig fået en nem og enkel måde at kunne vurdere sygehusets patientbehandling og oplevelse på.

Funktionalitet og brugervenlighed:

App´en er super brugervenlig - hovedmenuen giver dig mulighed for at vælge Nyt forløb, hvor du kan vælge sygehus (der er pt. kun 4 sygehuse tilmeldt - Frederiksberg, Bispebjerg, Aalborg og hospitalsenheden vest i testperioden). Herfra kan du så vurdere din tilfredshed lige nu på smileyer og bagefter at skrive dit eget personlige forløb, tryk så afslut gem og afslut forløb og så kan du vælge om du vil sende dit "fodspor" direkte til hospitalets direktør, eller sende forløbet direkte til en selvvalgt person (evt. pårørende) via mail. Du kan også tage fotos som du kan vedhæfte og sende med "fodsporet" direkte i app´en. Under "indstillinger" kan du indtaste dine egne informationer, hvis du altså ikke vil være anonym.

Formålet med app´en er, at sygehusledelsen får indblik i, hvordan patienter og pårørende oplever mødet med sygehuset. App´en er pt. i test i de 4 nævnte sygehuse og det er meningen at alle sygehuse skal tilkobles senere.

Screenchots:

Konklusion:

En rigtig god app - som helt sikkert vil blive en succes. Endelig kan du lave en vurdering af sygehusets behandling af dig, på en yderst enkel måde og bruge en evt. ventetid på sygehuset til at lave dit forløb. App´en bliver først rigtig anvendelig når der kommer flere sygehuse på, og det bliver spændende at se og høre reaktionerne på de indberettede "fodspor" (forløb).

Link til Fodspor app på itunes

Eller scan QR-kode her: