Apps om sundhed og fitness til iphone og ipad

Runkeeper - bedste løbeapp til IOS?

Brugervurdering:  / 18
DårligBedst 

     Pris: Gratis

RunKeeper har en lang historie på IOS idet den var en af de tidligste apps til rådighed på itunes og den er siden blevet udviklet til til at omfatte Android-telefoner også. RunKeeper kombinerer GPS tracking, kort integration, musik + pace.

 

Funktionalitet og brugervenlighed:

App´en er særdeles brugervenlig - med 3 hovedmenuer: Start på aktivitet, arkiv for aktiviteter og Settings. Under aktivitet kan du vælge rigtig mange sportsgrene at bruge din Runkeeper-app til. Løb, cykling - både bjergkørsel og alm. cykling, mountingbiking, Gang, stavgang, alpint skiløb, snowboarding, svømning, kørestol (!) og elipse og flere endnu. Når du starter aktiviteten er det primære at du bliver "tracked" via GPS sat i forhold til tid og forbrænding. Du kan blive coached under din træning og/eller du kan få musik til (som har på din ipod/iphone) og så er du igang. Når du er færdig, kan du vælge at gemme aktiviteten alene på den smartphone, eller du kan vælge at gemme (og dele) oplysningerne på runkeepers website. her kan dine venner (som også har Runkeeper) følge med i dine træningssessions. Du kan efterfølgende se ruten på kortet med markeringer af antal af km og din hastighed - både pr. minut, i gennemsnit og for hele aktiviteten. Der er ingen ventetider og GPS´en er rimelig præcis. 

Screenchots: 

   

Konklusion:

En rigtig god app, som kan bruges til at blive mere bevidst om din træningsform eller som du kan optimere din træning efter - ved at analysere dine resultater. Bl.a. fordi du kan indtaste dit eget coaching program (eks. et interval-program) og kan få løbende pacing mens du dyrker sporten, så hører denne app til en af de bedste apps til den sportsdyrkende bruger. En "must-have" app hvor anvendeligheden er meget høj - hvis du dyrker sport. 

Link til Runkeeper på itunes