Apps om Sundhed og fitness til android

Mangler du fokusering fra dit barn - prøv denne app

Brugervurdering:  / 3
DårligBedst 

     Pris: kr. 13,- 

Har du lyst til at dit barn bliver bedre til at kunne fokusere og være mere nærværende, så se mere her.


Du skal først og fremmest have gode "redskaber" og øvelser, for at opnå dette - app´en Mindfulness for Børn og meditation hænger faktisk fint sammen til det formål. Her får du 3 guidede og korte meditations sessioner for børn - og derudover et spil. App´en kan bruges helt ned fra 5 års alderen og du skal naturligvis også selv kan deltage. For at få det fulde udbytte af meditionerne, kræver det naturligvis at dit barn selv har lyst til at deltage - og er motiveret til at lære hvad meditation er.:

Screenshots:

 

Konklusion:     

  • Spændende nytækning med meditation på app for børn - og det rammer godt ind i den "smartphone-verden", som vores børn vokser op i - hvor mange er online i mange timer om dagen. Der er behov for afstressning og fokusering for vores børn - og dette kan være en af måderne at gøre det på.    
  • Specielt "øvelse 3" som vi testede med 2 børn (alder 10 + 12), (en kombineret åndedræt - og visualiseringsøvelse), fandt vi var rigtig god som en øvelse hvor børnene kunne slappe af og stadig fokusere. Det var overraskende hvor virksom øvelsen var - (med motiverede børn).
  • Vi forventer en skulle bruge app´ens øvelser med jævne mellemrum - fordi den efter vores korte testøvelse, havde den virkning på børnene, at de var væsentlig mere opmærksomme bagefter.  

  • Der kommer til at mangle øvelser senere hen, når der kun kan varieres imellem 3 meditationsøvelser.

Se Mindfulness for børn app til android