Apps om Sundhed og fitness til android

Lightning bug - Genial Sleep buddy..!

Brugervurdering:  / 5

     Pris: Gratis

Gør din søvn og afslapning mere behagelig med denne app. Lightning Bug har samlpes fra den naturlige ro der også findes i regnstorme, havets bølger og mågeskrål eller cikadernes sang.

Golfapp til golfspilleren - Android

Brugervurdering:  / 20

  Pris: Gratis

Her får du mulighed for at få overblik over den næste golfbane - eller din sædvanlige - finde nye golfbaner i nærheden af din nuværende position - holde regnskab med dine slag og meget mere. Absolut top app til Golfspilleren.   

Runkeeper - bedste løbeapp til android?

Brugervurdering:  / 15

     Pris: Gratis

RunKeeper har en lang historie på IOS idet den var en af de tidligste apps til rådighed på itunes og den er siden blevet udviklet til til at omfatte Android-telefoner også. RunKeeper kombinerer GPS tracking, kort integration, musik + pace.

Mangler du fokusering fra dit barn - prøv denne app

Brugervurdering:  / 3

     Pris: kr. 13,- 

Har du lyst til at dit barn bliver bedre til at kunne fokusere og være mere nærværende, så se mere her.


Du skal først og fremmest have gode "redskaber" og øvelser, for at opnå dette - app´en Mindfulness for Børn og meditation hænger faktisk fint sammen til det formål. Her får du 3 guidede og korte meditations sessioner for børn - og derudover et spil. App´en kan bruges helt ned fra 5 års alderen og du skal naturligvis også selv kan deltage. For at få det fulde udbytte af meditionerne, kræver det naturligvis at dit barn selv har lyst til at deltage - og er motiveret til at lære hvad meditation er.:

Screenshots:

 

Konklusion:     

  • Spændende nytækning med meditation på app for børn - og det rammer godt ind i den "smartphone-verden", som vores børn vokser op i - hvor mange er online i mange timer om dagen. Der er behov for afstressning og fokusering for vores børn - og dette kan være en af måderne at gøre det på.    
  • Specielt "øvelse 3" som vi testede med 2 børn (alder 10 + 12), (en kombineret åndedræt - og visualiseringsøvelse), fandt vi var rigtig god som en øvelse hvor børnene kunne slappe af og stadig fokusere. Det var overraskende hvor virksom øvelsen var - (med motiverede børn).
  • Vi forventer en skulle bruge app´ens øvelser med jævne mellemrum - fordi den efter vores korte testøvelse, havde den virkning på børnene, at de var væsentlig mere opmærksomme bagefter.  

  • Der kommer til at mangle øvelser senere hen, når der kun kan varieres imellem 3 meditationsøvelser.

Se Mindfulness for børn app til android

MyFitnesspal - outstanding kalorietæller på app

Brugervurdering:  / 37

     Pris: Gratis

My fitness Pal app er forståeligt nok blevet en kæmpe succes - du kan med denne app konstant holde styr på dit kalorie-indtag - uden at det er anstrengende eller tidskrævende. Endelig en app som kan hjælpe dig med at tabe i vægt. Se mere og 

Førstehjælp via app -

Brugervurdering:  / 5

  Pris: Gratis

Så er der en rigtig god app, som du også kan bruge i nødsituationer - ja den kan gøre forskellen på liv og død...   

5 min. daglig workout - app

Brugervurdering:  / 5

  Pris: Gratis

Denne app er god og overskuelig og i særdeleshed for de travle. Få inspiration til 5 eller 10 minutters træning om dagen - så er du ovenpå. .  

Endomondo - sportsapp til Android

Brugervurdering:  / 18

     Pris: Gratis

Brug din smartphone som personlig træner - få bedre træningsresultater og få socialt sammenhold ved at dele dine traningspass på nettet. Her kombinerer du GPS, træning,+ pace og meget mere.

Elite Smiley - Android

Brugervurdering:  / 5

     Pris: Gratis

I sundshedskategorien er denne app til de bevidste brugere, som er interesserede i at undersøge fødevarerapporten for eksempelvis restauranter, dagligvarebutikker, tankstationer eller andre steder, som man mere eller mindre hyppigt besøger og handler hos. Følg med i stedernes håndtering af fødevarerne - så kan du gå udenom de steder som ikke tager fødevarehåndteringen alvorlig.