Apps om sportsnyheder til Iphone og ipad

LiveScores app - god til fodboldresultater.

Brugervurdering:  / 20
DårligBedst 

  Pris: Gratis

LiveScore har eksisteret siden 1996 på internettet - og nu kan du få den som app - og få alle sportsresultaterne live - størst på fodbold fra hele verden..? Udvælg dine favoritligaer og hold dig opdateret - God til resultater 

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når du starter denne app, får du automatisk alle fodboldresultaterne fra de kampe som er spillet på dagen. Fornuftigt opdelt med resultater, målscorer, advarsler mv. Nederst på app´en kan du så vælge at se de live-kampe som stadigvæk er igang. Menuen viser dig også en lande- og turneringsinddeling, så du selv kan vælge hvilke resultater (fodbold) du vil se. Fra menuen kan du også vælge at se resultater fra andre sportsgrene, bl.a. tennis, ishokey, basketball og Cricket. Under andre sportsgrene end fodbold er resultaterne mindre detaljerede - men det kommer nok i en opdateret version. Under "settings" kan du vælge opdateringshastighed (eks. opdatering hvert 60. sek. - intervallet er fra 30 til 180 sek) og så kan du sende app´en til en ven. Ganske brugervenlig og med mange relevante funktioner.

Screenshots:

 

Konklusion:

Hvis du er til fodbold og gerne vil være opdateret konstant, så er denne app også rigtig god. Resultaterne fra de andre sportsgrene er ok, men ikke så detaljerede - der er du nok bedre tjent med en "special"-app om den enkelte sport. App´en indeholder "kun" resultaterne - men jeg mangler at se de vigtigste nyheder - jeg er nødt til også at have en "nyhedsapp" indenfor den pågældende sport for at kunne følge med på den front.

Link til Livescores på itunes