Apps om sportsnyheder til Iphone og ipad

TjekFodbold - bedste fodboldapp?

Brugervurdering:  / 33
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Her er en fornuftig god app til fodbold-elskere - mange liganyheder fra hele verden - også danmark naturligvis, turneringsprogrammer, stíllinger, alerts og flere andre muligheder. 

Funktionalitet og brugervenlighed:

 

Når du starter denne app, skal du først gå til menuen i bunden og vælge Tjekfodbold - herinde vælger du hvilke lande og ligaer som du ønsker at følge løbende. Der er ingen begrænsninger i hvormange lande og ligaer du vil følge. Når dette er valgt, kan du fortsætte videre med menuen til "stillinger" - hvilken giver dig den samlede stilling i dine valgte lande/ligaer. Desuden kan du også vælge spilleprogrammer i de forskellige lande med et enkelt tryk - meget brugervenligt. Nederst kan du også vælge klub-nyt, som indeholder nyheder for alle fodboldklubberne i Superligaen - hvilket sker ved at der linkes til den enkelte klubs website. Det kan godt tage en smule tid, idet du her er afhængig af klubbernes servere mv. Men ellers meget brugervenligt. Sidst kan du via brugermenuen følge kampene llive i dine udvalgte ligaer. Der er naturligvis også en farvorit-knap, hvor du kan indtaste dine favoritklubber og alarmer som løbende giver dig resultater og scoringer som du vil følge. Brugervenlig og enkel.

Screenshots:

 

Konklusion:

Er du fodbold interesseret og vil være opdateret hele tiden, ja så er denne app absolut bedste valg som fodbold app. Jeg har ikke oplevet at app´en "frøs" selvom den blev testet på iphone 4, men der skulle en smule tålmodighed til under menupunktet "klub-nyt" - men har du det, så er det en kanon app, med det hele samlet i een app., hvis du vil have alt samlet på en app. Rimeligt imponerende at få samlet alt i denne app.

Link til TjekFodbold på itunes