Apps om spil til Iphone, Ipad

Jetpack Joyride - helt nyt spil..! Kæmpe succes..!

Brugervurdering:  / 41
DårligBedst 

  Pris: DKK 6,-

Er du klar til spille app´en til iphone, som formentlig slår Angry Birds...!? Her er det spillet. Jetpack Joyride - netop lige udkommet- usansynligt sjovt og afvekslende og masser af features. Fra udvikleren som lavede Fruit Slide. 

Funktionalitet og brugervenlighed:

Jetpack Joyride præsenterer følgende : Den seje fyr Barry starter med at sprænge gennem en væg, flyver gennem et laboratorium og forsøger at undgå lyn, raketter, bomber og rigtigt meget mere. Du sender ham opad med et tryk. Jo længere han løber, desto hurtigere løber han, og i sidste ende er spillet simpelthen for hurtigt for at overleve - for mig :-) Undervejs skal han samle kontanter og fange og ramme forskellige ting, som giver ekstra features som at flyve hurtigere, køre hurtigere på mortorcykel, omvende tyngdekraften, og meget meget mere. Undervejs i spillet kan du gennemføre missioner og du får konstant en status, så du ved hvor langt du er kommet. Er du god, samler du undervejs ting som gør at du - når du dør - får mulighed for at samle ekstra mange kontakter - eller det der er værre - ved at trække i en enarmet :-)  Spillet er meget brugervenligt - men det kræver at du sætter dig ind i spillets regler (meget enkle) for at give top underholdning. 
Screenshots:

 

 Konklusion:

Fra sekund til sekund, føles Jetpack Joyride bare sindsygt underholdende og du vil spile det igen og igen. Jeg er overbevist om at dette spil vil nå angry birds højder - de eneste der afholder det fra at nå højere downloads, er dels at det koster kr. 6,- og dels at det er et "skydespil" og det tiltaler måske ikke pigerne...?Link til Jetpack Joyride app og kilde på Itunes