Apps om spil til Iphone, Ipad

SnakeRace - Top underholdning for alle!

Brugervurdering:  / 2
DårligBedst 

  Pris: DKK 6,-

Her får du et spil som du ikke kan undgå at elske - om du bare vil tidsfordrive i 5 min. eller i flere timer - du kommer til at spille det så ofte som du kan. SnakeRace udvikler sig konstant mens du spiller og klarer flere og flere missioner. Kan SnakeRace konkurrere med Angry birds? Se mere nedenfor.

Funktionalitet og brugervenlighed:

I spillet skal du styre en slange igennem forhindringer og flere verdener og undervejs "spiser" den pointgivende perler - samme koncept som det gode, men gamle spil "snake" - men nu væsentligt bedre. I den første menu hvor du også kan justere musikken on/off, kan du vælge "single tab" eller "toogle controls" som er retningsknapper, hvor du skal bruge 2 fingre. Der er ikke andre justeringsmuligheder for at spille spillet - uhyre simpelt, men absolut ikke kedeligt..! Så kan du vælge 3 sværhedsgrader - så du konstant kan løfte dit niveau til nye højder. Og så er det bare at gå igang - der er 5 "verdener" at spille i - med 16 - 20 missioner i hver - og det bliver sjovere og sjovere for hver mission du gennemfører.  Der er en god variation i missionerne - så man bliver rigeligt udfordret. Det er yderst brugervenligt.  

Screenshots:

    

Konklusion:

Denne app bliver man afhængig af - du har mulighed for at spille kort eller lang tid - du bliver underholdt og grafikken er let og behagelig - men 2 dimentionel, og selv musikken passer godt til spillet. SnakeRace kan efter min mening underholdningsmæssigt godt måle sig med Angry Birds - det er simpelt - mega underholdende, udfordrende og en dejlig "timekiller". Næste step ville være noget 3D grafik.  App´en er absolut i toppen af spille-apps og må også rangere som en must hav app.

Link til SnakeRace app og kilde på Itunes