Apps om spil til Iphone, Ipad

Take it easy app - Supersjovt spil på IOS

Brugervurdering:  / 23
DårligBedst 

 

 

    Pris: Gratis 

Rigtigt sjovt spil - men også med lidt udfordringer til din ipad eller iphone. Og du kan spille online mod andre  

Det handler om at du skal placere 1 brik ad gangen og forsøge at få lange ubrudte "linjer" i samme farve. Så får du point for alle de ens "stænger"/farver. Hver farve giver et antal point. Der findes flere måder at spille på - enten online med dine venner eller andre, eller også kan du spille singleplayer - dvs. uden modstandere, men hvor du skal opnå et bestemt antal point for at få åbnet næste level. Og efterhånden som du får flere point pr. spil, får du også flere "achievements" optjent. 

Screenshots:

  

Konklusion:

Dejligt med nytænkning i spil til apps - dette spil bliver helt sikkert en succes - fordi der er alle de ingredienser, der skal til:    

  • Flot grafik og hyggelige lyde er behageligt, når man spiller
  • Dejligt at der skal tænkes strategisk for at få flere point. 
  • At der er flere spille-muligheder, gør spillet levedygtigt på langt sigt. 
  • Børnene kan få deres egen version af bogen med de valgte sætninger og det som barnet selv har skrevet, når alle opgaverne er løst - via print, mail mv. 

  • Der er desværre for lang ventetid på multiplayer spillene online, fordi der tilsyneladende ikke er nok onlinespillere.
  • Spilt-screen er unødvendigt og vil ikke blive spillet. Hvem har lyst til at se hvordan modstanderen placerer de forskellige tiles..? 

Link til Take it easy spil til ipad og iphone og kilde på App Store