Apps om spil til Iphone, Ipad

Zombiewood - fantastisk 3D-grafik og gode missioner

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 

Pris: Gratis

Hvis du kan li´ zombiespil - og vil se fantastisk flot 3D-grafik og samtidig blive underholdt ved at stoppe zombier - ja - så kan du ikke komme udenom denne app.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Det handler om at Los Angeles er invaderet med Zombier og du skal som film - action stjerne stoppe disse zombier ved at gennemføre forskellige missioner. Og der er masser af muligheder for at stoppe dem. Når du starter app´en, får du hjælp til at spille spillet - kort sagt spiller du ved at bevæge dig ved at trykke på den ene side af skærmen og skyde ved at trykke på den anden side af skærmen. Ved at starte 1. scene går du igang med spillet og derefter skal du så følge instrukserne i scenen for at gennemføre filmoptagelsen og opfylde som mange som mulige "objektives". Efterhånden som du får dræbt en masse zombier og gennemfører scener, optjener du "coins" som du kan bruge til at købe ekstraudstyr i shoppen og du optjener "experience". Hvis du ikke har nok coins, kan du købe ekstra - med rigtige penge - men det er ikke nødvendigt, hvis du er lidt tålmodig. Meget fin brugervenlighed.

Screenshots:

Konklusion:

Der er masser af levels og Scener i spillet så der er til mange timers underholding, men det er også svært at slippe spillet igen, når du først er gået igang og hvis du vel at mærke kan li´ zombiespil. Der er masser af uhyggelige lyde og splattende zombier, så spillet er ikke for små børn. Men for os andre er det bare med at kommer igang. Grafikken som er i 3D er fantastisk flot og skærmfølsomheden er også super optimeret, hvilket er med til at forhøje spilleglæden undervejs. Bedste feature er at du kan opgradere våben og købe masser af andet "gear" i shoppen, så bliver spillet mere afvekslende.  App´en kan bruge i både korte og lange pauser, hvis der skal ro på 1. etage og du skal tænke på noget andet....

Link til Zombiewood app og kilde på App store

Eller scan QR-kode her: