Apps om spil til Iphone, Ipad

Match with friends - sjovere end du regner med

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 

  Pris: gratis

Zynga har flere spil: words with friends, Hanging with friends og nu er der kommet Matching with friends - et online puzzle spil med dine venner.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Her hander det om at skulle stille 3 eller flere ensfarvede brikker op på spillepladen - og få så mange point som muligt.  Du og dine modspillere har 11 "ture" til at opnå så mange points som muligt. Hvis du undervejs har svært ved at få mange point, så kan du bruge hjælpemidler for at få "renset" spillepladen - du kan bruger bomber i flere afskygninger typisk 2 i hvert spil. Du starter med at oprette en profil eller logge ind med din Facebook profil og dererfter "create a game" ved at trykke på + tasten. Derefter trækker du 3 blokke af gangen hen på spillepladen for at forsøge at matche som mange ens farver som muligt. Hvis du skal dreje dine 3 tiles, kan du bare trykke på dem, når de ligger på pladen - så drejer de 90 grader hver gang. Blokke med stjerne er "jokere", dvs. de gælder for alle farver. Når du har placeret alle dine 3 x 3 blokke, trykker du "play" hvorefter spillet skifter tur (online) til din modspiller. Din modspiller (eller dig) har 2 dage til at lave trækket. Hvis du placerer dine blokke på x2 eller x3 får du flere point - du kan hele tiden følge med i hvor mange point du opnår. Du kan også "swap" (bytte) blokke, hvis du ikke mener at få nok point ud af dem du har - det koster bare "coins".  Spillet er fint brugervenligt.

Screenshots:

Konklusion:

Et herligt spil og meget sjovere end forventet - Musik og lyde er ok - men en smule barnlige, med det er man vel også når man spiller dette spil..? Nej slet ikke - det er bare rigtig god tidsfordriv. Spillet er lige til at gå til - gameplayet er meget ukompliceret. Bedste feature er at du kan "bombe" noget af spillepladen fri for blokke og at de blokke der giver point ryster, indtil du trykker play.

Link til Matching with friends app og kilde på App Store

Eller scan QR-kode her: