Apps om spil til Iphone, Ipad

Illustreret videnskab Quiz battle - super spil for alle

Brugervurdering:  / 136
DårligBedst 

Pris: gratis

Super spil hvor du spiller online mod venner eller andre i paratviden og strategi. Alle kan deltage - super underholdende.

Funktionalitet og brugervenlighed:

I spillet skal du "dyste" mod dine venner eller randomspillere online om hvem der har bedst paratviden indenfor kategorierne Geografi, Historie, Sport og fritid, Videnskab og natur, Underholdning, kunst og litteratur. Den spiller der har flest point, når stjernen nås, vinder. Når du starter app´en første gang, bliver du guidet rundt i spillet, mens du spiller, så det er nemt at komme igang. Du kan selv vælge 5 kategorier som du får dine første 5 spørgsmål fra. Der er altid 4 svarmuligheder, så du får lidt hjælp undervejs. Når du har svaret på dine 5 spørgsmål, er det din modstanderens tur. Planlæg at lægge spørgsmålene på de rigtige steder, så får du ekstrapoint og du får også ekstra point ved at svare rigtigt på flere spørgsmål i træk. Og hvis du kombinerer 2 spørgsmål i samme farve får du også ekstra point. Sidst men ikke mindst, kan du også bytte spørgsmål ud. Husk at der er mere end 6000 spørgsmål - så bare kom igang. Super brugervenligt.

Screenshots:

Konklusion:

Spillets spørgsmål er både nemme og lidt udfordrende - og den spiller der har flest point når stjernen nås, vinder. Men hvis du også bruger lidt strategi i placeringen af spørgsmålene, så får du også mange flere point. Men det er absolut en fordel at have meget paratviden. Spillet er meget gennemtænkt og vil blive en meget stor succes. Du kan spille på tværs af landegrænser, med dine venner og en af de bedste features er at det både handler om strategisk placering af "brikkerne" og besvarelse af til tider nemme spørgsmål. Og at du kan spille mod flere modstandere samtidig. Vil du have flere forskellige spilleplader at vælge imellem, kan du opgradere til betalingsversionen til DKr 18,- og så slipper du også for reklamerne. Her er endelig det nye Wordfeud...! Absolut downloadværdigt.

Link til Illustreret videnskab app og kilde på App store

Eller scan QR-kode her: