Apps om spil til Iphone, Ipad

Labyrinth 2 - mester spil til iphone

Brugervurdering:  / 4
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Dette herlige spil´s nr. 2 udgave er endnu bedre end det oprindelige - det udnytter smartphones bevægesensor bedre, så det er en fryd. Hvis du har brug for at koble af og spille et meget ukompliceret spi i en ventepause - ja så kan dette spil anbefales. Følg med her. 

Funktionalitet og brugervenlighed:

Ultra enkel menu - Single player - multiplayer (op til 4 spillere over bluetooth eller wifi) eller online browser. Du kan også selv lave en bane og spille den. Efter valg af spilletype, får du mulighederne for at vælge mellem Tutorial (10 levels) - Lette eller svære baner. Der er rigtigt mange nye elementer med kanoner, flere kugler af gangen, magneter og propeller og meget mere. Desuden er der awards som fås for forskellige indsatser. Særdeles brugervenligt og enkelt.

Screenshots:

  

 

Konklusion:

2. udgaven af Labyrinth tilføjer spillet nye elementer og dimensioner, så det igen er sjovt at spille spillet. Også her kan du forlade spillet og vende tilbage til spillet igen når det passer dig. Et anderledes spil hvor brugervenligheden er i top, så alle kan være med - spillet har med sine awards til brugeren fået tilføjet et ekstra humoristisk niveau til det ellers iforvejen ganske underholdende spil.  Dette spil kan godt spilles hele aftenen og som gratis spil er det bedre end forventet. Meget underholdende :-)

Link til Labyrinth 2 og kilde på Itunes