Apps om spil til Iphone, Ipad

Major Mayhem - ret flot og underholdende skydespil

Brugervurdering:  / 5
DårligBedst 

Pris: Gratis

Hvis du godt kan lide ukomplicerede skydespil på din iphone/ipad, så er det bare med at komme igang med denne app. Overraskende...

Funktionalitet og brugervenlighed:

Du bliver vejledt i hvordan du skal spille spillet - men det er nu ikke nødvendigt - det er meget ukompliceret - bare skyde ved at berøre skærmen der hvor du vil skyde. Du optjener "penge" ved at dræbe ninjaer - og disse "penge" kan du bruge ved at købe anderledes tøj, bedre våben, patroner og bomber og så kan du også købe features som bl.a. slowmotion effekt,´dvs at dine modstandere reagerer i slowmotion og mange flere sjove features. Der er både øvelser og missioner - du optjener flest "penge" ved at gennemføre missioner. Super brugervenlighed.

Screenshots:

Konklusion:

Spillet er rigtigt underholdende og med en meget flot grafik. Der er et rigtigt godt lydspor og spillet kører meget flydende og blødt. Det særligt gode ved spillet er, at du kan bruge dine indtjente "penge" til at købe dig nogle fede features, så du kan gennemføre missionerne endnu bedre og hurtigere. Dette spil er overraskende godt og vil helt sikkert blive en succes. Du kan selvfølgelig også købe features for rigtige penge, (in-app purchase) men det er kun for de utålmodige.  Flot og meget downloadværdigt.

Link til Major Mayhem app og kilde på App store

Eller scan QR-kode her: