Apps om spil til Iphone, Ipad

Cut the rope - bedste spille app?

Brugervurdering:  / 5
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Hvis du skal tidsfordrive lidt i 5 min. eller lidt længere kan du forsøge med denne app. App´en giver ovenikøbet lidt gymnastik for hjernen og ikke blot tidsfordriv - og samtidig et sjovt design som det er lavet i. Kan denne app konkurrere med Angry birds? Se mere nedenfor.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Den første menu (som er musikbelagt) giver dig "options" til at justere musikken, lyde og at "resette" spillet. Du kan starte spillet eller købe den fulde version (hvilket du nok kommer til efter at have prøvet denne gratis version). Spillet går ud på at du skal "cutte" en eller flere snore for at "fange" stjerner og bagefter skal du ramme frøens mund, så slikket bliver spist. Du cutter ved at slide med fingeren. Bedste "cut" er naturligvis at få alle 3 stjerner...:-) Nogle gange skal der tænkes for at løse opgaven. 

Screenshots:

    

Konklusion:

Denne app bliver man afhængig af - du har mulighed for at spille kort eller lang tid - du bliver "hjerne"stimuleret og grafikken er let og behagelig og lyde passer godt ind til opgaverne. Den kan efter min mening godt måle sig med Angry birds, den kræver lidt mere tænksomhed en angry birds generelt, men stadig sjov og lige til.   App´en er absolut en af de bedre og er en "must-have" app. 

Link til Cut the rope Lite app og kilde på Itunes og Android Marked