Apps om spil til Iphone, Ipad

Fruit ninja - sjov spilleapp

Brugervurdering:  / 15
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Så er vi henne i spilleapps til tidsfordriv. Hvem har ikke kedet sig i venteværelset hos lægen, i toget eller i flyet eller på wc og så er dette spil absolut en god "timekiller". Ukompliceret og meget mere - se her. 

Funktionalitet og brugervenlighed:

Brugermenuen giver dig mulighed for at gå straks igang med et nyt spil, få tips til spillet og benytte dine nye våben og baggrunde (som du har vundet ved at få høje pointscore), købe den fulde version (absolut anbefalelsesværdigt - men vent til du har prøvet det gratis). Efter valg af nyt spil, vil du få en ny menusom giver dig mulighed for at vælge det klassiske spil, gå online og spille, få "power ups" og igen - købe den fulde version.  Når du går igang med spillet, går spillet ud på at skulle "overskære" de frugter som bliver kastet op. Dog uden at ramme "bomber" som også bliver kastet op. Rammer du ikke alle de frugter som kastes op, vil du efter 3 "missede" frugter tabe spillet. Og naturligvis også hvis du rammer en bombe.

Screenshots:

 

Konklusion:

En sjov app til kort ukompliceret tidsforbrug - du kan endda forlade spillet og vende tilbage til det samme spil senere - når en ny pause skal slås ihjel. Som alle andre spil der er udviklet til smartphones - er fruit Ninja Lite ikke gearet til lange spilleaftener grundet skærmstørrelsen. Men hvis du bliver afhængig af spillet til de korte pauser, ja så undlad ikke at købe den fulde version - den er alle pengene værd.

Link til fruit ninja lite og kilde på Itunes