Apps om spil til Iphone, Ipad

Ice age village - Super afvekslende og kreativt spil

Brugervurdering:  / 12
DårligBedst 

Pris: Gratis

Den nye film Ice Age Continental Drift, skulle ankomme til biograferne i løbet er sommer/efterår 2012, men allerede nu er der kommet en Ice age village app, som du kan spille med, se filmklip på og bygge din egen landsby i ice age stil. Meget afvekslende og underholdende..

Funktionalitet og brugervenlighed:

Her handler det om Diego og Sid beslutter sig for at bygge en ny landsby til deres fordrevne venner. Du skal hjælpe dem i denne udfordring og der er masser af  sjov og overraskelser undervejs! Du er sammen med figurerne fra Ice Age filmene og de fører dig på missioner og opgaver. Du hjælpes hele tiden undervejs i spillet, så du ikke forvirres over de forskellige missioner og quests. Undervejs i missionerne kommer du også til at spille mini-spil med egernet (Scrat).
Efterhånden får du opbygget en smuk by til dine Ice Age skabninger - og igen du får hjælp undervejs. Du får efterhånden adgang til nye dyrearter, cool bygninger og statuer/dekorationer og meget mere. Desuden får du undervejs sjove opgaver, sidemissioner og yderligere masser af udfordringer til at holde din landsby livlig og aktiv.

Du kan også invitere dine venner til at deltage i løjerne og se hvem der kan bygge den bedste landsby. Og du kan besøge deres landsbyer og blive belønnet for det. Med app´en for du hyppige opdateringer som vil indeholde nye figurer, bygninger, missioner og minispil og du kan endda modtage eksklusive snigpremierer på den nye film, Ice Age: Continental Drift. App´en er meget kreativ og varierende, men du får hjælp undervejs og derfor alligevel til at finde ud af.

Screenshots:

Konklusion:

Spillet er super afvekslende, kreativt og god underholdning. Men du kan naturligvis selv spille når du har lyst, men helst lidt hele tiden for at holde styr på din Ice Age Village, som du iøvrigt også selv kan navngive. Klart en vanedannende app og det er megasjovt tidsfordriv.

Link til Ice Age village app og kilde på itunes

Eller scan QR-kode her: