Apps om spil til Iphone, Ipad

Angry Birds space - klassikeren med nye features

Brugervurdering:  / 7
DårligBedst 

 Pris: kr 6,- (gratis til android)

Dette traditionelle og velkendte, men alligevel kraftigt fornyet Angry Birds har masser af nye features, verdener og spillemetoder -  Men se hvorfor nedenfor.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Kort introduktion til at starte med om hvordan du spiller det - specielt med den nye feature om tyngdekraft. God menuopdeling - og så er der 60 forskellige levels at spille på 4 forskellige planeter (den 5. kommer med en senere opdatering). Spillet handler om at skulle ramme de grønne grise med så få "angry birds" som muligt. når de forskellige levels er gennemført, vil næste level blive åbnet så du kan spille videre. Supergod brugervenlighed.

Screenshots:

Konklusion:

Igen, igen er konceptet det samme men alligevel fornyet med nye features så det bliver sjovt - igen er grafikken super i 3D og lækker, og igen vil spillet fange mange millioner mennesker som var ved at være træt at det tidligere angry birds - her kommer fornyelsen - igen - ud fra samme koncept men med nye features, som giver spillet nyt liv - hvilket gør at spillet stadig holder super godt. Endnu en top-download :-)

Link til Angry birds Space og kilde på Itunes

Eller scan QR-kode her: