Apps om spil til Iphone, Ipad

Ruzzle - ordspil online på dansk mod andre

Brugervurdering:  / 223
DårligBedst 

 Pris: gratis

Supergodt ordspil online på dansk - hvor du mod modstandere eller venner og på tid skal finde ord - Men er det erstatningen for wordfeud..? 

Funktionalitet og brugervenlighed:

I spillet skal du - efter at have lavet et login - spille mod en modstander - enten en ven eller en tilfældig modstander - og forsøge at danne danske ord. Du har 2 min. i hver runde og du spiller 3 runder mod din modstander. Du får point ud fra hvormange ord og hvilke ord du danner - der er også både dobbelt word, trible word, dobbelt letter og trible letter - ligesom i wordfeud. Under "indstilllinger" kan du ændre din profil, med profilbillede eksempelvis, du kan "opgradere" til den fulde udgave (uden reklamer og et ubegrænset antal spil til kr. 18,-). Og så kan du indstille lyde. Spillet er fint enkelt og meget brugervenligt.

Screenshots:

Konklusion:

Ordspils app´s er blevet utroligt populære - og dette spil vil uden tvivl også blive det. Det er et ret sjovt og udfordrende spil, hvor du både kan udfordre dig selv ved at tænke hurtigt, men det er også sjovt til en hyggestund. Spillet minder temmelig meget om den app der hedder "ordspil" - forskellen er primært at i "rumble" kan du spille mod selvvalgte spillere og derfor bliver det også mere nærværende og interessant. Desuden kan du spille når du har lyst og både i kort og lang tid. Jeg savner dog at spillet kan spilles på tværs af mobilplatforme men det er i produktion til android platformen også, så det varer nok ikke mange dage. Ordbogen er heller ikke optimal - en del af de danske ord-bøjninger er ikke integreret, ligesom Ø-ord ikke eksisterer - men det kommer nok snart. Men i bund og grund et rigtigt sjovt spil der udfordrer dig.

Link til Ruzzle Ordspil app og kilde på itunes

Eller scan QR-kode her: