Apps om spil til Iphone, Ipad

Wordcollapse - fangende ordspil på dansk med tema

Brugervurdering:  / 18
DårligBedst 

  Pris: gratis

Er dette arvtageren til wordfeud..? Du får ihvertfald et hyggeligt og udfordrende spil, hvis du godt kan li´ at finde ord. Du holder hjernen skarp med bogstavleg ud fra forskellige temaer.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Wordcollapse giver dig fra hovedmenuen mulighed for at vælge "indstillinger" - og her kan du regulere lyd og musik, sprog (ja det er til dansk - for det er en svensk udvikler) og du kan også "tippe app´en via email, sms, facebook og så videre. Under "instruktioner" får du en forklaring på hvordan du spiller spillet - det er ret enkelt - du vælger et tema eks. frugt, dyr, byer i danmark eller wintertime som alle er gratis spil. Når du har valgt, er det bare at finde "skjulte ord" som er fra det valgte tema - derefter "svipe" ordet, hvorefter det forsvinder og bogstavklodserne kollapser og nye ord dannes. Det gælder om at finde de forskellige ord i den rigtige rækkefølge, ellers kan du ikke gennemføre niveauet. Du har 40 gratis niveauer, men derudover kan du tilkøbe ekstra temaer, bl.a. sport, mærker, lande, musik og underholdning, teknologi og forskning, mad og drikke, natur, kultur og histore, og en masse andre ting. Hver tilkøb koster kr. 6,- og indholder ca, 80 niveauer.  Du får iøvrigt også 5 tips (ledetråde) om dagen og ledetråden består i at du får at vide eksempelvis 2 ords rækkefølge. Spillet er fint enkelt og brugervenligt.

Screenshots:

Konklusion:

Her holder du din hjerne skarp samtidig med at du bliver top-underholdt. Dette spil er anderledes ordleg end mange andre spil med samme tema og grafikken er rigtig god. At spillet er temainddelt gør det en smule nemmere end hvis det ikke var med temaer, men lad være med at tro at spillet er hurtigt gennemført - der er masser af udfordringer. Et rigtigt hyggeligt spil til dig der vil udfordres i ord. 

Link til krydsord app og kilde på itunes

Eller scan QR-kode her: