Apps om spil til Android

Zombiewood - megaflot grafik i 3D.

Brugervurdering:  / 3
DårligBedst 

Pris: Gratis

Er du til zombiespil - og nyder at spille med fantastisk flot 3D-grafik og samtidig blive underholdt ved at stoppe zombier - ja - så kan du ikke komme udenom denne app.

Funktionalitet og brugervenlighed:

I denne app er Los Angeles invaderet med Zombier og du skal som film - action stjerne stoppe disse zombier ved at gennemføre forskellige missioner. Du stopper dem ved at skyde zombierne. Du starter app´en, og så får du hjælp til at spille spillet - kort sagt spiller du ved at bevæge dig ved at trykke på den ene side af skærmen og skyde ved at trykke på den anden side af skærmen. Når du starter 1. scene, er du igang og så skal du så følge instrukserne i scenen for at gennemføre filmoptagelsen og opfylde som mange som mulige "objektives". Efterhånden som du får dræbt en masse zombier og gennemfører scener, optjener du "coins" som du kan bruge til at købe ekstraudstyr i shoppen og du optjener "experience". Hvis du ikke har nok coins, kan du købe ekstra - med rigtige penge - men det er ikke nødvendigt, hvis du er lidt tålmodig. Meget fin brugervenlighed.

Screenshots:

Konklusion:

I disse "filmscener" er der til mange timers underholding, men så bliver du også afhængig af spillet - hvis du vel at mærke kan li´at tilintetgøre Zombier. Der er masser af uhyggelige lyde og splattende zombier, så spillet er ikke for små børn. Men vi andre kan bare gå igang. Grafikken som er i 3D er fantastisk flot og skærmfølsomheden er også super optimeret, hvilket er med til at forhøje spilleglæden undervejs. Bedste feature er at du kan opgradere våben og købe masser af andet "gear" i shoppen, så er det mere afveksling i spillet. Rigtigt godt tidsfordriv - men der skal ikke tænkes mens du spiller - så det kan give ro på 1.etage når du spiller.

Link til Zombiewood app og kilde på Google Play

Eller scan QR-kode her: