Apps om spil til Android

Bad piggies - her er arvtageren til angry birds

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 

Pris: gratis (Iphone/ipad dkk 6,-)

Så skal vi på den igen - den nye landeplage som kommer fra spilskaberne af Angry Birds er bare sjovt og super underholdende.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Her skal du bygge den ultimative, men også primiitive flyve, kravle, køre og rutsje enhed, så du kan få grisene sikkert hen til æggene - som de så kan stjæle. Derfor "Bad piggies".  Der er 60 levels (+ 30 mere hvis du opnår 3 stjerner) som du kan øve dig på - og forsøge at skaffe så mange stjerner som muligt. Du kan ovenikøbet få hjælp fra en "pigs mecanic" til at hjælpe dig med at lave de rigtige enheder - men det koster rigtige penge. Du kan få instruktion når du ønsker det i spillet, blot ved at trykke på "fjernsynet". I samme stil som i Angry birds, er de først baner åbne, men du skal gennemføre disse og med tilstrækkelig mange stjerner for at kunne åbne de andre levels. Du har både mulighed for at integrere med facebook, twitter og flere andre. Bare kom igang med underholdningen. Super brugervenligt.

Screenshots:

Konklusion:

Efterfølgeren til "angry birds" kan vi vist godt kalde "Bad piggies". Spillet er fangende fordi der er brug for masser af kreativitet - og væsentlig mere end i angry Birds - og fordi det ud over det kreative også appellerer til det primitive i os for at løse en opgave (og helst ødelægge mest muligt). De forskellige levels er sværere end Angry Birds at gennemføre, men det er kun mere udfordrende og sjovt. Grafikken er ikke blevet flottere end i angry birds, men det er heller ikke det væsentlige - det er gameplayet... At det kræver større grad af kreativitet er også den fangende del af spillet. Spillet er supergodt til at spille i både korte og lange pauser og er absolut downloadværdigt.

Link til Bad piggies app og kilde på Google Play

Eller scan QR-kode her: