Apps om spil til Android

Hell´s Belles - imponerende flyvespil

Brugervurdering:  / 5
DårligBedst 

Pris: Gratis

Har du brug for lidt udfordring og underholdning samtidig - og hvis du er vild med spille flyvespil på din smartphone, så bare her.

Funktionalitet og brugervenlighed:

I denne app handler det om at du som ung, smuk jagerpilot, skal hjælpe skyde fjender ned via flyveegenskaber fra masser af fly, kanoner og våben. Du starter med at kalibrere din smartphone, så du har en mere præcis styring af dit jagerfly. Og så er du flyvende og skal hurtigt vise dine egenskaber som jagerpilot i spillet. Du bliver instrueret undervejs, så du hurtigt bliver fortrolig med spillets muligheder og måder at manøvrere med dit fly. Undervejs kan du gå i "hangaren" og opgradere dine våben og du køber for dine optjente penge - som du tjener ved at skyde fly ned mv. Der er både Singleplayer, multiplayer ( hvor du spiller online med og mod andre) og du kan løse "achievements" - dem er der 39 af - og så kan du hele tiden se den samlede hitliste over de bedste til spillet lige nu. Du bliver guided igennem de forskellige levels - og derfor god brugervenlighed.

Screenshots:

Konklusion:

Du skal kunne li´skydespil fra jagerfly - du skal være tålmodig, for det kræver tilvæning af skulle styre jagerflyet ordentligt, men så er der også til en masse timers underholdning og fordi du kan spille online, så kan du både invitere dine venner eller du kan også bare spille mod 'random" spillere. Grafikken er supergod og 3D agtig og får du kalibreret din smartphone rigtigt, så hjælper det dig i at styre jagerflyet på den rigtige måde. Spillet vækker "legebarnet" i dig - men igen - det kræver tålmodighed at lære at styre flyet rigtigt. Brugeroplevelsen er imponerende.

Link til Hells Belle på Google Play

Eller scan QR-kode her: