Apps om spil til Android

Plants War - godt strategi og taktisk - nu også til android

Brugervurdering:  / 1
DårligBedst 

 Pris: Gratis

Her får du et taktisk og strategisk spil til din android - kæmpe succesen fra iphone/ipad er nu også kommet til android - der er til timers underholdning i dette spil.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Her handler det om at skulle beskytte det sidste planteliv og næring på jorden mod bæsterne. Du kan styre din helt og få rigtigt anderledes skils (færdigheder) og så kan du opgradere dine gartnerikrigere så du kan beskytte skoven fra bæsterne. Når du starter app´en er der en guide til hvordan du spiller - Prøv at gennemgå denne - det tager 2 min. og så er du spilleklar. Efterhånden som du undervejs overvinder bæster og "bosser", så optjener du XP, som du kan bruge til at købe specielle evner til din helt. Og så får du flere levels du kan gennemføre. Hver gang du starter et nyt level, skal du vælge sværhedsgrad, normal, hard, eller hell. Der er pt. 30 levels at kunne gennemføre. Supergod brugervenlighed.

Screenshots:

Konklusion:

Et relativt kompliceret spil, og naturligvis masser af taktik og strategi involveret. Spillet er udstyret med en forrygende 3D-grafik, en sjov soundtrack og intuitive touch kontrol og spillet er en mega succes på Apple-platformen, hvor det har chokeret mange fans i real-time strategi og rollespil. Men jeg har et problem med dette spil - de fleste af de "cool stuff" features som kan anskaffes, føles næsten umulige at komme i nærheden af uden at bruge penge. De fleste af de mindre features kan låses op via omhu, men en masse ting kræver blade (aka særlige penge). Og bladene er utrolig svære at tjene uden at betale med rigtige kontanter. 140 blade lyder måske ikke af så meget, men efter flere gode resultater og gaveæsker, som jeg har fået i spillet, har jeg har endnu ikke fået flere end 20. Det er lidt en skam, for så godt et spil ellers. En af de bedre features er at du kan udvikle en del på din karakter og få andre, så spillet ikke bliver kedeligt -

Link til Plants War og kilde på Google Play

Eller scan QR-kode her: