Apps om sociale netværk til Iphone og ipad

Thumb - tjek andres meninger

Brugervurdering:  / 2
DårligBedst 

Pris: Gratis

Her kan du se andres mening om det der interesserer dig. Meget hurtigt - få "likes eller dislikes" fra andre i hele verden - eller dine venner.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Du skal enten oprette en profil manuelt eller du kan logge ind med din Facebook-Profil. Husk at angive din rigtige alder, for så får du kun holdninger fra personer som er indenfor dig egen aldersgruppe. Fra hovedmenuen kan du så "filtrere" de fotos fra, som drejer sig om emner der ikke interesserer dig. Der er bl.a. "food and drink", "music, movies & tv", "style and appearance" og mange flere. Derefter kan du starte med at stemme og give din holdning til kende overfor andres spørgsmål, ved at trykke på "vote". Du afgiver så "likes eller dislikes" - eller "thumbs" og kommenterer hvis du vil. Hvis du vil have andres holdning til dine spørgsmål, så tryk "get opinios", og skriv et spørgsmål, tag et foto af det du vil høre holdninger på - eller brug et foto fra dit galleri og start med at få holdninger "responses" fra andre i hele verden. Meget fin brugervenlighed.

Screenshots:

Konklusion:

Tanken bag denne app er, at du kan få andres mening om noget du selv er i tvivl - eller du bare ønsker at høre andres mening om. Her får du et socialt medie, som desværre kun er på engelsk, men hvor du kan "være social" og se lidt om hvad der foregår rundt omkring i verden - og kommentere det. Det er absolut ingen erstatning for instagram, men er et sjovt medie som et alternativ. Og et udemærket alternativ ovenikøbet.  Jeg savner dog at kunne lave en landeopdelt "filtrering".

Link til kilde på Thumb app på App Store

Eller scan qr-kode her: