Apps om sociale netværk til Iphone og ipad

Gratis mobilsnak - viber Iphone

Brugervurdering:  / 180
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Viber er en app hvor du kan foretage gratis telefonopkald - hvor som helst i verden - til andre Viber brugere. Alle Viber funktioner er 100% gratis.
Funktionalitet og brugervenlighed:

Viber kræver ingen registrering, brugernavn eller password for Viber bruger dit telefonnummer som din “identitet”.  Viber bliver installationen integreret med dine kontakter og du kan med det samme se hvem af dine kontakter der også bruger Viber. Menuen har mulighed for at vise seneste opkald, dine kontakter der har Viber, nr.tastatur og sms-mulighed. Du kan i dine kontakter sotere på hvem af dem der har Viber og du kan også invitere dine kontakter til at få Viber, ligesom du kan share på Facebook og Twitter.

Screenshots:

    

Konklusion:

Når du og dine venner har installeret Viber, kan du bruge det til at snakke og sms´e så meget som du ønsker - gratis!. Alt du behøver er en internetforbindelse, som enten er 3G eller Wi-Fi. Du kan altså ikke benytte den almindelige EDGE-forbindelse når du er uden for 3G rækkevidde! Husk at det kræver fri data (datapakke/wifi) for at det er gratis at benytte Viber.  Det bliver hurtig en dyr fornøjelse hvis du betaler data per MB. Bemærk at selvom det er gratis at ringe til/fra udlandet via Viber, er datatrafik fra udlandet ikke nødvendigvis inkluderet i en normal datapakke - men ofte har stort set alle hoteller gratis wifi du kan benytte. Det er et super redskab at benytte hvis du skal ringe til/fra udlandet.

Link til kilde på itunes Viber