Om Appsportal.dk

Hvem er vi..?    app
 
Vi har ikke tidligere følt et behov for at for at oplyse, at Appsportal.dk er startet af 2 apps-entusiaster, som for nogle år siden blev "bidt" af apps og specielt de fordele, som vi kunne opnå ved at bruge apps i vores hverdag. 
 
Vi "byggede" Appsportal.dk, dels for at fortælle andre om det interessante, der foregår i den branche, og dels også for at udbrede kendskabet til de (og helst gratis) apps, der kunne findes i "apps-junglen" - for de kunne meget ofte være svære at finde, hvis ikke man vidste hvor og hvad man skulle lede efter. Men vi gjorde det også for at få "afløb" for vores nørdede interesse. Alt arbejdet med Appsportal.dk sker i vores fritid.  
 
Idag har vi efterhånden testet og lavet research på over 4000 apps siden vi startede. Vores familier (både kone/mand og børn) har været testpersoner på 1000-vis af apps, for at lave vores appsanmeldelser på et fornuftigt grundlag. 
 
Vi er fuldstændigt uafhængige af appsudviklere og udgivere. 
 
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os - ved at bruge "kontakt"- linket nederst på websitet.