Apps om nyheder til Iphone og ipad

Engadget - rigtig god til nyheder om forbruger gadgets, elektronik

Brugervurdering:  / 4
DårligBedst 

Pris: Gratis

Denne nyheds-app har været på markedet et stykke tid, og den bliver bare bedre og bedre til at formidle nyheder om gadgets og forbruger teknologi.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når du starter app´en, kan du vælge hvilke nyhedskategori som du vil følge med i - Engadget, imobile, engadget HD og alt.engadget. Under hver en kategorier er hovedmenuen kørende, dvs. "latest" som er seneste nyheder i kategorien, "topics" som er nyheder fra mange underemner under hver af kategorierne, "videos", som viser dig de seneste filmklip fra techverden og fra Engadget-redaktionen. Under "search" kan du benytte søgefunktionen til at søge efter emner som interesserer dig. "More" afsnittet indeholder bl.a. nyhederne i billedform, hvilke nyheder som du løbende markerer som "save" (gode nyheder som du vil kunne finde frem hurtigt) og så bl.a. også en mulighed for at kunne indstille fonts størrelse på teksten i app´en. En ret funktionel og særdeles brugervenlig app.

Screenshots:

Konklusion:

Flot layout, dejlig nem at bruge og mange rigtigt gode og velovervejede features (bl.a. mulighed for at kunne stille skriftsstørrelsen i app´en, så den er tilpasset dig, og mulighed for at kunne vælge kategori og emne) Flot og ret enkel app som til fulde opfylder formålet med at viderebringe tech-nyheder på en flot, lækker og troværdig måde. App´en er naturligvis på engelsk, da de fleste tech-nyheder kommer fra udlandet, men sådan er det. Anbefalelsesværdig app.

Link til Engadget app på Appstore

Eller Scan QR-kode her: