Apps om nyheder til Iphone og ipad

Børsen app

Brugervurdering:  / 11
DårligBedst 

     Pris: Gratis

Denne "must-have" app fra nyhedskategorien er til erhvervsinteresserede iphoneejere, som ønsker at være opdateret med nyheder indenfor forretningsverdenen. Denne app giver både nyheder fra Børsen.dk - og fra den trykte udgave - og fra Børsen tv. Desuden får du børskurser fra C20, midcap og smallcap, og de andre nordiske børser. Med andre ord du er opdateret.

Funktionalitet og brugervenlighed:

App´en er ganske fornuftig opdelt bl.a. med kategorier som "Seneste" - "Mest læste" - "Investor" og har også en god søgefunktion på artiklerne. Den arbejder hurtigt så der er ingen ventetider. Hver artikel er uddybende og derfor ikke så kort som man ser andre nyhedsapps - hvilket kan være ret irriterende.

Screenshots:

   

Konklusion:

Brugere som er interesseret i udviklingen i erhvervslivet er her med denne app ganske godt hjulpet med de væsentligste funktioner som er et "must" i nyhedsapps. Naturligvis har man begrænset adgang til artiklerne som "ikke-abonnement", men man vil med denne app stadig kunne holde sig orienteret om de væsentligste nyheder indenfor erhvervslivet. En "must-have" app for erhvervsmennesker.

 Link til Børsen-app på itunes