Nyheds apps til Android

Engadget - tech-nyheder i lommen

Brugervurdering:  / 4

Pris: Gratis

Selvom denne tech - nyheds-app har været derude i lang tid, så er den blevet for god til at springe over - formidler nyheder om gadgets og forbruger teknologi.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Google nyhedsapp fra hele verden

Brugervurdering:  / 2

Pris: Gratis

Her kan du holde styr på verdens gang, med denne app fra Google. Google Currents samler nyhedsstrømmene på din smartphone i 1 app.

Funktionalitet og brugervenlighed:

DR-nyheder app - god anderkendt android app

Brugervurdering:  / 11

  Pris: Gratis

Her får du det samlede overblik over den samlede nyhedsstrøm - fra hele verden. Du vælger selv hvilke nyheder du vil læse - eller bare alle sammen. DR´s app giver dig en mere troværdig nyhedstilgang og selvvalgt mulighed for at sortere i sektionerne. 

Funktionalitet og brugervenlighed:

Version2 app

Brugervurdering:  / 3

  Pris: Gratis

Denne app henvender sig til nyhedshungrende brugere indenfor it-verden. Her får du adgang til væsentlige it-nyheder - også indenfor apps og appsplatforme - mobiler, software-udvikling, styresystemer, it-ledelse og meget meget mere. Bred opdatering fra it-verdenen.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Kongelig app - info og nyheder fra de Royale

Brugervurdering:  / 14

 

 

    Pris: gratis

Så er der nyheder og informationer direkte fra Kongehuset - i deres egen app.   


Denne app vil garanteret blive et hit...den er fyldt med informationer om kongehuset, historien om det danske monarki, slottene og flere kongelige historiske samlinger.Du får også en kalender med de kongelige begivenheder og flere nye billeder og videos fra Kongehuset. 
· Følge med i Kongehusets officielle begivenheder i kalenderen
· Se fotos og video fra Kongehusets begivenheder
· Tilmelde dig notifikationer der giver besked dagen før en begivenhed foregår
· Indsende dine egne fotos fra officielle begivenheder til Kongehuset

Screenshots:

  

Konklusion:

Hvis du vil holde øje med de kongeliges gøren og laden - så er det nemt nu med de kongeliges app. Du kan også se videos og fotos - alt sammen direkte fra kongehuset selv. Det rigtigt gode ved dette nye medie er, at vi nu ikke behøver at læse om de kongelige i formiddagbladene - men kan selv danne os vores egen mening om de kongelige begivenheder mv. :   

  • supergodt tiltag - nu kan vi følge med kongehuset direkte fra kongehuset selv - uden journalistisk fordrejning.
  • herligt at også vores kongehus er "med hvor det sker" med udgivelsen af en app
  • det giver bedre mulighed os alle at kunne følge med - når vi vil

  • vil det være for "folkelig" at der i app´en var mulighed for de kongelige at komme med indlæg og artikler mv..? Det kunne være en god tilføjelse ved næste opdatering. 

Link til Kongehusets app til android og kilde på Google Play

Listen Google podcast - hør dine tilpassede nyheder

Brugervurdering:  / 2

  Pris: Gratis

Hold dig opdateret på dine egne udvalgte nyheder - mens du laver alt muligt andet. Abonnér på dine favoritnyheder osv. Så er der spille - og konsolnyheder direkte på din android - og så endda gratis - til dig som vil se nyheder fra den verden.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Appy Geek tech nyheder - genialt

Brugervurdering:  / 2

Pris: Gratis

Der er her serveret tech-nyheder i meget høj klasse - til dig som interesserer dig for teknologi og app nyheder - og selvfølgelig også fra andet end apple og android.

Funktionalitet og brugervenlighed:

DMI app - Se dit lokale vejr Android

Brugervurdering:  / 453

  Pris: Gratis

DMI app'en giver dig overblik over vejrudsigten helt ned til din lokale by og time for time. Vindstyrker, grader og nedbørsmængder og meget mere. Denne must have app indeholder ganske meget.

Funktionalitet og brugervenlighed:

You See TV guide

Brugervurdering:  / 5

  Pris: Gratis

Denne app giver dig et totalt overblik over hvad der kommer i TV fra langt over 100 kanaler. Ingen grund til at tænde for tekst-tv for at holde dig opdateret og TV-programmerne.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Børsen app

Brugervurdering:  / 3

     Pris: Gratis

Denne "must-have" app fra nyhedskategorien er til erhvervsinteresserede iphoneejere, som ønsker at være opdateret med nyheder indenfor forretningsverdenen. Denne app giver både nyheder fra Børsen.dk - og fra den trykte udgave - og fra Børsen tv. Desuden får du børskurser fra C20, midcap og smallcap, og de andre nordiske børser. Med andre ord du er opdateret.

Funktionalitet og brugervenlighed: