Apps om musik til Iphone og ipad

Spil på klaver efter musik på din smartphone

Brugervurdering:  / 13
DårligBedst 

Pris: Gratis

Magic Piano er sjov musikunderholdning - hvor du spiller klaver på din smartphone efter valgte musiknumre. Det er ikke så svært som du tror..!

Funktionalitet og brugervenlighed:

Ved opstarten af app´en, kan du vælge at spille nogle enkle musikstykker på din smartphoneskærm ved at du skal ramme de lysende pletter, når de er tæt på den gule linie. Du starter med 1 finger, dernæst 2 fingre og tilsidste bliver det sværere og sværere med 3 og 4 fingre på samme tid. Når du har spillet en melodi færdig, optjener du point, som du kan bruge efterhånden som du har nok til at købe flere nye melodier. Ja du starter med et mindre antal melodier (pt. 22) som du kan spille, men når du har optjent nok kan du købe flere melodier indenfor stort set alle genrer, eller også kan du købe dig til de melodier som du vil have. Fra hovedmenuen kan du også vælge at høre andre fra hele verden når de spiller. Og give dem likes. Du kan også spille dine egne sange (solo) og vælge melodier fra en playliste. Der er mange kategorier, som bl.a. "Top of the charts", "pop songs" mv. og så kan du vælge at spille lyde via klaveret med andre instrumenter også. vælger du "objektives" kommer du op i level, efterhånden som du spiller flere og flere sange og så optjener du stjerner. Det er svært at spille melodierne i starten, men øvelse gør mester. Brugervenlig app, men svært at blive god til.

Screenshots:

Konklusion:

For musikglade mennesker vil denne app uden tvivl være god. Du vil hurtigt kunne komme efter at spille på din smartphone, og det er faktisk fantastisk at du kan spille på din smartphoneskærm og få diverse melodier ud af det. Ja dette musikprogram er ganske godt - det er ikke noget der fanger så meget som at spille og lytte til musik. En af de bedre features i denne app, er at du kan høre hvordan andre har spillet melodier med deres smartphone rundt omkring i verden. At spille klaver på din smartphone, har ikke noget at gøre med virkelighedens klaverspilleri, men det er ret sjovt hvor hurtigt du bliver god til de forskellige melodier. Men app´en er rigtigt hyggelig og absolut downloadværdig. Bare lidt synd at der ikke er flere gratis melodier du kan spille.

Link til Magic Piano app på AppStore

Eller scan QR-kode her: