Apps om musik til Iphone og ipad

Songkick - få koncerter serveret med dine favoritartister.

Brugervurdering:  / 3
DårligBedst 

Pris: Gratis

Songkick koncerter viser dig koncerter med dine favoritbands og i nærheden af dig - men virker denne app også i Danmark..?

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når du starter app´en, vil dit musikbibliotek blive scannet for at finde dine favoritartister. Via hovedmenuen er der 3 muligheder "Concerts", som viser hvilke koncerter der er med dine artister og tæt på din lokation. Klikker du på en af artisterne, vil du også kunne bestille/købe koncertbilletter direkte fra app´en - som sker direkte via billetudbyderens website. Du kan også dele denne besked på facebook, twitter eller sende det som email til en ven. Under "your plans" gemmer app´en de koncerter som du har bestilt, så du har en koncertkalender i app´en. Under "locations" kan du se de koncerter og artister, som spiller i nærheden af din lokation og du kan også ændre eller tilføje en anden lokation, hvis du ønsker det. Under "Artists" kan du finde en liste over alle de artister, som du har liggende i dit musikbibliotek og trykker du på den enkelte artist, vil du også kunne følge med i hvornår og hvor artisten spiller i Danmark og samtidig få adressen og rutevejledning til koncertstedet. Super brugervenlig.

Screenshots:

Konklusion:

For musikglade mennesker vil denne app være uundværlig - ganske enkelt. At få koncertkalenderen serveret med egne artistfavoritter og med alle de features der er i app´en, gør app´en meget anvendelig og effektiv. Det specielt gode ved app´en er, at du kan holde øje med hvornår dine favoritartister (og iøvrigt også alle andre artistster) er "på tour" og hvor/hvornår. En lille feature er iøvrigt også at du selv kan indtaste en artist, som du ikke har i dit musikbibliotek, men som du også ønsker at følge. Eneste malurt i bægeret er at du ikke selv kan ændre at app´ens lokationsbestemmelse skal række eks. 30 km i radius fra hvor du er. Det kan du dog kompensere lidt for ved at indtaste en anden valgt lokation, istedet for din nuværende. Men app´en er rigtigt brugbar og absolut downloadværdig.

Link til Songkick koncerter app på AppStore

Eller scan QR-kode her: