Mobil reparation - tips der virker!

Brugervurdering:  / 14
DårligBedst 

Smartphone reparation - hvor, hvordan og hvem er bedst at gå til?

Du kender det sikkert - eller også har du nogle i din omgangskreds, som kender til det. Din mobil er gået istykker - en knap virker ikke - mobilen er tabt og glasset er revnet - der er ingen lyd eller der er kommet vand i mobilen. Hvad gør du?

Der er faktisk en kæmpe industri i Danmark, som har specialiseret sig i at reparere din smartphone - så det kan ske rigtigt mange steder - både på internettet, i små lokale butikker og i fabrikanternes egne butikker og mange andre steder. Men hvor bliver det gjort på den rigtige måde - og kan du også stole på at arbejdet bliver gjort ordentligt..? Det er vigtigt at du føler dig tryg, når du indleverer din smartphone til reparation. En af de vigtigste ting er, at du finder et sted, hvor du kan stole på at din smartphone reparation bliver håndteret korrekt efter forskrifterne - og til de rigtige penge.

Ved du hvem du skal bruge til din mobil reparation?

Som nævnt er der uendeligt mange steder, du kan vælge at få repareret din smartphone - du kan indlevere din mobil på et værksted, som laver mobilreparationer fordi de interesserer sig for det og altid har gjort det, eller også kan du finde de professionelle og seriøse steder, som har rigtig stor erfaring med mobil reparationer og som kender til alle mulige former for fejl og mangler, der typisk forekommer i de forskellige producenters modeller af mobiler og smartphones, der findes på markedet. Det bedste er selvfølgelig at vælge den mobil reparatør, som du eller dine venner har gode erfaringer med - både på pris og service. Alternativt kan du vælge dem, som andre kunder har gode erfaringer med. Tjek evt. den reparatør, som du gerne vil bruge på Trustpilot.dk og se andres anmeldelser - og se om der er en fælles linie i anmeldelserne. 

Hvad skal du betale for en mobil reparation?

De professionelle og seriøse virksomheder, som laver mobil reparationer, vil som udgangspunkt have en fast pris på arbejdet - og jo flere reparationer de laver af f.eks. skærmudskiftninger på den pågældende model, desto billigere vil det som regel være for dig.

Blev du klogere - hvem skal lave din mobil?

Det er helt individuelt, hvilke kriterier som du sætter højest, men vi anbefaler at du benytter mobil reparatører, som har garanti på deres arbejde, som kan lave din mobil indenfor en meget kort tidshorisont (typisk indenfor nogle timer) og som har et højt serviceniveau, når du henvender dig. Erfaringsmæssigt viser det sig, at useriøse værksteder også har useriøs håndtering af kunderne, når du kommer i butikken. Og spørg altid ind til garantibestemmelserne for det arbejde der skal laves. Husk også at få en fast pris for arbejdet der skal udføres, INDEN arbejdet går igang - så får du ingen ubehagelige overraskelser. 

Billig mobil reparation? - se her hvordan
Billig smartphone og iphone skærmreparation   

Mobil reparatør