Apps om livsstil til Iphone og ipad

Club Matas - super - også til tilbud

Brugervurdering:  / 6
DårligBedst 

Pris: Gratis

Club Matas app giver dig mulighed for at være "på" med gode tilbud på dine yndlingsprodukter, som du bruger dagligt og meget meget mere.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Hovedmenuen giver mulighed for at gå til Mit skab, hvor du kan gemme dine yndlingsprodukter og få besked når de er på tilbud. Desuden kan du via menuen gå til Produkter,  hvor du kan finde og søge ønskede produkter og se hvilken Matas der forhandler denne vare. Det er smart at du også kan scanne produktets stregkode med din mobil for at finde butikken. Menupunktet Nyheder, tilbud og find butik giver sig selv, men aktiviteter viser dig hvis der er særlige aktiviteter i din lokale Matas. Og du kan også finde gode råd og artikler til dig. Du kan naturligvis også shoppe online med app´en. Du kan samle points ved at købe produkter i Matas - og du kan få overbllik over dine opsamlede point, og disse kan du så købe særlige varer for. En ret brugervenlig app.

 

Screenshots:

Konklusion:

Naturligvis er det en reklame app, men du kan også bruge den til en masse ting som gør det nemmere og billigere for dig at handle Matas-produkter. Der er ingen tvivl om at Matas app´en vil blive brugt meget - Club Matas konceptet er ganske fint - får du kan jo selv sortere i informationerne.

Link til Club Matas app og kilde på itunes

Eller scan QR kode her: