Apps om livsstil til Iphone og ipad

H & M app - ny mode til få penge.

Brugervurdering:  / 5
DårligBedst 

Pris: Gratis

Med denne app holder du dig helt opdateret på H&M´s nye modetøj - de gode tilbud, videoer og nyeste kampagner - og meget mere. Mere tøj for pengene..!

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når du starter app´en skal du vælge Danmark som land. Derefter får de en lækker brugermenu, som giver dig mulighed for at se kategorierne: H&M´s website, Børnetøj lige nu, festtøj til små penge, tøj der kan bruges til flere formål, I butikkerne nu - damer, I butikkerne nu - herrer og modevideos. På alle gallerierne står der naturligvis priser på tøjet. En smart detaljer er at hvis du "shaker" din telefon, så vil du kunne se seneste nye tilbud fra h&M - hvis der altså er nogen. Menuen giver dig samtidig adgang til at se "nyheder" - dvs. sæsonens seneste nyheder indenfor prisbevidst modetøj. Under menupunktet "Mit H&M har du kan du se det tøj, som du har markeret løbende inden på app´en. Du kan tage ønskesedlen med til butikken - så er det nemmere for dig at handle. Del dine favoritartikler med venner og familie via Facebook, Twitter, e-mail og de sociale netværk – alt efter eget valg. Desuden kan du bruge GPS for at finde den butik, der er nærmest på dig - uanset hvor du er i verden.

Screenshots:

    

Konklusion:

En super app - i vores travle hverdag har man brug for alt den støtte man kan få til at gøre hverdagen lettere og mindre tidspresset - og i særdeleshed spare penge...!! Det kan du få her. App´en er bedre end forventet. 

Link til H & M app og kilde på Itunes