Apps om livsstil til Iphone og ipad

Petitfour.dk - absolut bedste bag-selv app

Brugervurdering:  / 27
DårligBedst 

 

 

   Pris: Gratis 

Kan du godt li´ at bage..? Vil du lave en bryllupskage, barnedåbskage eller muffins med hjælp fra en professionel konditor? Utroligt hvor nemt det er.. 

Nu bliver der gang i bageriet i køkkenerne - både for folk der enten er passionerede kagedyrkere, eller for andre som bare har lyst til at lave flotte konditorkager i deres eget køkken. I den gratis version er der en del grundopskrifter - som er fundamentet for det gode bageresultat. Så er der også flere andre lækre opskrifter der er lige til at gå til. Der er også lavet 2 andre petitfour apps - hvor du bl.a. kan lave megaflotte bryllupskager, barnedåbskager, lækre muffins, overflødighedshorn og petitfours. App´en har flere gode features, men den bedste feature er absolut, at der er ret detaljerede instruktionsvideos til alle opskrifterne - ja selv hvordan du lavet et cornet. Det er faktisk ret nemt at bage disse kager. Men hvis du har lyst til at komme på kagekursus, så kan du såmænd også det fra udbuderen.

Screenshots:

  

Konklusion:

Skal du have inspiration eller motivation til at lave flotte konditorkager, så kan du ikke undvære denne app.    

  • Gode detaljerede instruktionsvideos til selv de store kager.
  • Megaflotte og lækre fotos til de kager du kan lave    
  • Det er blevet nemt at bage konditorkager 
  • App´en findes også til Ipad - godt når der skal bages 

  • Petitfour 1 og 2 virker umiddelbart lidt dyre i indkøb, men i forhold til hvad man får af professionel konditorviden og derefter selv kan lave egen bryllupskager - så er det ikke dyrt.
  • Ærgeligt at petitfour app´sne ikke er til Google Play endnu - det ser dog ud til at de kommer snart.

Link til petitfour app iphone ipad og kilde på App Store