Apps om livsstil til Iphone og ipad

Pizzapp - super til fastfood i nærheden

Brugervurdering:  / 11
DårligBedst 

Pris: Gratis

Pizzapp er god til at finde fastfood restauranter i nærheden af hvor du befinder dig. Men er det kun pizza du kan finde og bestille..?

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når du starter app´en kan du enten bruge din iphone´s gps til at finde nærmeste fastfoodrestaurant, eller du kan indtaste et postnummer som du ønsker at finde restauranter i nærheden af og som har åbent lige nu. Du ser oplistet de restauranter som findes og derefter kan du få vist beliggenheden på et kort. Derefter kan du enten tilpasse søgningen så der er længere til en restaurant for at finde større udvalg, men du kan også hvis du er tilfreds med udvalget, bestille din spise (og drikke) vare straks via app´en (og via Justeat) eller du kan få vist en rute hen til restauranten. Du kan desuden også "rate" de restauranter som du har benyttet.   Meget brugervenlig.

Screenshots:

Konklusion:

Så kan der endelig en app til fastfood-elskere - dvs. hvor du kan både finde og bestille mad fra fastfoodrestauranter. Jeg mangler bare at kunne søge på en fastfood restaurants navn, for at kunne finde den nærmeste af f.eks. "sunset" - det ville gøre app´en helt optimal.  TIP: hvis du ikke lader app´en bruge din lokation, så virker app´en tilsyneladende ikke - du skal altså lade app´en aflæse diin lokation fra gps´en for at virke optimalt. Når denne fejl er rettet, er denne app absolut anvendelig - for hvem har ikke stået og manglet en app for at kunne finde junkfood meget hurtigt..? Rigtig god idé med stort potentiale. Lad os håbe at den snart kommer til android.

Link til kilde på Appstore Pizzapp

Eller scan QR-kode her: