Apps om livsstil til Iphone og ipad

Vivino - Godt redskab til vinelskere

Brugervurdering:  / 36
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Find, gem og læs om dine vine og dem du ser i supermarkedet. Men kan du bruge app´en til noget efter den seneste opdatering..?

Funktionalitet og brugervenlighed:

Hovedmenuen giver mulighed for at vælge "my wines", hvor dine egne scannede vine er gemt, med dine kommentarer og med alle detaljerne om vinen fra producenten og fra andre brugeres anmeldelser. "Nearby" viser dig hvor i nærheden du kan finde / købe vine, som også er anmeldt og scannet af andre vivino-brugere og under "scan" kan du scanne en vin - som så finder alle oplysninger om denne vin, herunder hvor du kan købe den, hvilke anmeldelser den har fået, og meget mere. Under "dit brugernavn" kan du se din "rank" dvs. dit scoreboard over hvor gode dine anmeldelser er vurderet af andre. Ganske brugervenlig.

Screenshots:

Konklusion:

Du kan finde gode vine, hvis du står i det lokale supermarked og er i tvivl om hvilken vin du skal købe. Så får du hjælp af andres anmeldelser, men husk at det er andre brugeres anmeldelser, som naturligvis også skal vægtes lidt. Du kan også gemme gode vine som du har smagt "ude i byen" og som du gerne vil opleve igen. Og du kan naturligvis også scanne dine egne vine og se hvor disse kan fås. En udemærket app, som kan lette din hvedag og som kan tænde en dagligdags "vin-nørd" som jeg selv ikke har forstand på vin, men som ikke gider at lave fejlkøb...

Link til Vivino app på Appstore

Eller scan QR-kode her: