Apps om livsstil til Iphone og ipad

AirBnb - billige rejseboliger i udlandet.

Brugervurdering:  / 3
DårligBedst 

  Pris: Gratis

Vil du rejse rundt i verden og opleve det lokale og leje billige og rigtigt gode boliger i din ferie - så er denne markedsplads bare rigtig god.

Funktionalitet og brugervenlighed:

I Menuen vælger du f.eks. "Features" og her ser du en liste over forskellige rejsetemaer og top 40 boliger og i hver af disse temaer, kan du se private boliger i udlandet og en pris for at leje denne bolig i 1 døgn. Vælger du at se nærmere på en af boligerne, får du en række fotos og detaljeret beskrivelse af boligen, et kort over hvor den ligger og de anmeldelser der er på denne bolig. Anmeldelserne er lavet af tidligere kunder som har benyttet boligen. Du kan også vælge "videos" under featured, og her ser du videos af diverse boliger og ejerne (værter). Du kan også bruge søgefunktionen og søge efter boliger i et bestemt område i et bestemt land eller bare generelt. I app´en er der også en kontaktknap, hvis du ønsker at udleje din bolig og ønsker at blive kontaktet, eller du kan beregne hvor stor en indtægt du kan få for din egen bolig. Enkelt og brugervenlig.

Screenshots:

in

Konklusion:

Her får du mulighed for at finde en god og billig rejsebolig rundt omkring i verden og i det område du ønsker. Du kan også blive motiveret til at finde nye og anderledes rejsemål hvis det er det du vil. Der er et stort udbud og det er en leje til fornuftige penge - prøv bare selv at se nærmere. Her kan du få dig en billig ferie.

Link til AirBnb - rejseboliger i udlandet - billige på Itunes

Eller scan QR-kode her: