Apps om livsstil til Android

e-take Away - bedste danske app 2012

Brugervurdering:  / 4
DårligBedst 

Pris: Gratis

E-take Away - hvem kender ikke dem..? Nu også som app til begge platforme.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Når du starter app´en, får du adgang til "Bestil mad" og her kan du søge via postnummer, by eller restaurant og så kan du sortere på madkategori og sortere efter smileys, kundebedømmelse, tid, levering mv.  Under favoritter, kan du (hvis du er logget ind) tilføje dine favoritter. Under "ordre på vej" kan du som bruger også se hvor langt din mad er kommet på vej til levering til dig. 
App´en understøtter også alle de nævnte funktioner med et kort, hvor det er muligt at se restauranternes placering og madkategori, samt gør det nemt at finde rundt på menukortet hos den ønskede restaurant.
… Super brugervenlighed og et download værd, hvis du er til "take-away" med i ny og næ.

Screenshots:

Konklusion:

Er du stresset og fortravlet i din hverdag - og har du bare lyst til at blive serviceret med maden, så er denne app absolut en mulighed. Der er mange forskellige madkategorier som du kan søge under - og bedste feature er bestemt at du kan sortere ud fra bl.a. restaurentens smileyer. App´en har også vundet 2 priser på Mobile Award Show - dels bedste danske app og dels bedste app. Den fungerer også bare også rigtigt godt og optimalt.

Link til kilde på Google Play E-takeaway app

Eller scan QR-kode her: