Apps om livsstil til Android

Airbnb - super billige rejseboliger fra private

Brugervurdering:  / 3
DårligBedst 

Pris: Gratis

Er du til spændende rejseboliger rundt omkring i verden og opleve det lokale og leje billigt i din ferie - så er denne markedsplads overraskende god.

Funktionalitet og brugervenlighed:

I Menuen vælger du f.eks. "Features" og her ser du en liste over forskellige rejsetemaer (og deres boliger) og en top 40 over de mest attraktive boliger på markedspladsen. For hvert et tema, kan du se private boliger i udlandet og en pris for leje 1 døgn. Klik på en af boligerne, og så får du en række fotos og detaljeret beskrivelse af boligen, et kort med beliggenhed og private anmeldelser over boligen. Du kan også vælge "videos" under featured, og så ser du videos af diverse boliger og ejerne (værter). Søgefunktionen er god til boliger i et bestemt område i et bestemt land eller bare generelt. I app´en er der også en kontaktknap, hvis du ønsker at udleje din bolig og ønsker at blive kontaktet, eller du kan beregne hvor stor en indtægt du kan få for din egen bolig. Enkelt og brugervenlig.

Screenshots:

in

Konklusion:

Find gode og billige rejseboliger rundt omkring i verden eller evt. i det område du ønsker. Du kan også finde motivation til nye og anderledes rejsemål, hvis det er det du vil. Der er et stort udbud og masser af leje til fornuftige penge - prøv bare selv at se nærmere. Her kan du få dig en billig ferie.

Link til AirBnb - rejseboliger i udlandet - og ret billige på Android Marked

Eller scan QR-kode her: