Apps om livsstil til Android

Boligsiden app

Brugervurdering:  / 5

 Pris: Gratis

Boligsidens gratis app har redesignet deres app .! Ret mange forbedringer - se her 


boligsidens app er god til mange formål - til dig som skal købe eller sælge bolig, til dig som vil være opdateret på det lokale boligmarked, men ikke mindst til dig som godt vil have boligrelevante artikler og indhold og stort set alt der handler bare lidt om boliger.  Der er flere nye features og menuer, bl.a. bedre filtrering af din boligsøgning, flot gallerivisning, boliger til salg i din nærhed, åbent hus boliger, nyeste boliger og boligartikler osv.  

Screenshots:

  

Hvorfor fremhæve denne boligapp igen..? Mange har kritiseret app´en for at være fyldt med fejl - men det er ikke helt rigtigt, den fungerer faktisk ret godt...nu..

Konklusion:  

  • Flot og nutidigt design - og meget enkel søgefunktion
  • Masser af informationer med undermenu - bl.a. solgte på samme vej og statestik er uhyre nemt at se. Rigtig godt i købssituation. 
  • God idé at have enkle og relevante artikler fra hele boligområdet - bør "dyrkes" endnu mere, for at få flere daglige besøgende. 
  • Sjovt at følge med i det lokale boligmarked.
  • Hurtig søgninger (wifi)

  • Menupunktet: "Det skal du huske ved køb" linker dig ind til Boligsiden.dk, som IKKE er smartphone optimeret.
  • For at tilføje huskeliste, skal man oprette en brugerprofil - ikke brugervenligt.

 

Link til Boligsiden app og kilde på Google play

Shopalike - tilbud fra onlinebutikker - hmm..

Brugervurdering:  / 5

   Pris: Gratis

Kender du denne shoppe app..? Den skal efter sigende samle de bedste tilbud fra mange forskellige online shops indenfor mange forskellige almindelige produkter. Har du så ikke brug for alle de andre "tilbudsapps"..?

Negletips - lær at lave flotte negle

Brugervurdering:  / 17

Pris: Gratis

Nail Tips giver dig en masse inspiration til dine negle. Med et par små pensler og forskellig neglelak, kan dine negle laves om til små" kunstværker".

Funktionalitet og brugervenlighed:

Ebay - køb alt muligt fra udlandet.

Brugervurdering:  / 2

  Pris: Gratis

Køb varer fra udlandet på auktion - med din smartphone - Med denne app kan du se hvad der er til salg i stort set alle kategorier og i forskellige lande på auktion og byde på dem.

Funktionalitet og brugervenlighed:

Stillezone - genial idé

Brugervurdering:  / 12

  Pris: Gratis

Vil du være en ansvarlig billist eller har du bare brug en stillezone uden at bliver forstyrret af din android..? Så prøv stillezone app

Funktionalitet og brugervenlighed:

H & M app - ny mode til få penge.

Brugervurdering:  / 3

Pris: Gratis

Med denne app holder du dig helt opdateret på H&M´s nye modetøj - de gode tilbud, videoer og nyeste kampagner - og meget mere. Mere tøj for pengene..!

Funktionalitet og brugervenlighed:

Valg2011 app nu også til android

Brugervurdering:  / 2

  Pris: Gratis

Denne app er anbefalelsesværdig til mennesker som er i tvivl om hvor de skal stemme ved næste folketingsvalg. Der er gode afklarende spørgsmål...

Funktionalitet og brugervenlighed:

Norton forældre kontrol - beskyt dine børn på internettet

Brugervurdering:  / 4

Pris: Gratis

Her er der en HELT gratis app der kan hjælpe forældre til at beskytte dit barns færden på internettet. Dette er en administrator-app, som skal bruges sammen med dit barns Android smartphone - og du skal installere en anden app - Norton Safety Minder på dit barns android før det hele virker. Det er en god idé at overveje grundigt om du vil bruge disse apps til at kontrollere og iagtage dit barns søgninger og chats på nettet, eller om du foretrækker en anden løsning - som eks. at tage en "voksendialog" med dit barn om internettet og dets "faldgrupper".

Funktionalitet og brugervenlighed:

IKEA app - katalog også på Dansk

Brugervurdering:  / 15

 Pris: Gratis

Her får du forårskataloget fra IKEA - første gang på app og med hele 388 sider og med mange faciliteter - ovenikøbet på dansk - Mere livsstil for pengene...!

Funktionalitet og brugervenlighed: